Zöld darázs 3D

2011.01.31 07:57

(The Green Hornet) 2011. szinkronizált amerikai film. Rendezte: Michel Gondry. Zene: James Newton Howard. Főszereplők: Seth Rogen, Jay Chou, Tom Wilkinson, Cameron Diaz, Christoph Waltz, Edward Furlong, Edward James Olmos.

Reid (Seth Rogen) laza és nagydumájú milliomos, Kato (Jay Chou) eszes, csendes és hűséges, Reid apjának (Tom Wilkinson) titkára. A páros kihasználja a kínálkozó alkalmat, hogy végre valami hasznosat tegyen az életben: felveszik a harcot a bűn ellen. Reid Zöld darázsként, Kato pedig pótolhatatlan segédjeként száll szembe a bűnözőkkel. A nem túl törvényes módszereket alkalmazó két harcművész és fegyverspecialista Reid titkárnőjének (Cameron Diaz) segítségével Los Angeles legnagyobb alvilági vezetőjének (Christoph Waltz) nyomába erednek. Azonban Chudnofsky-nak is van saját terve: méghozzá, hogy egyszer és mindenkorra levadássza a Zöld darázst.

A klasszikus képregényből készült látványos, szellemes és akciódús film különlegességét nem csak a kiváló szereplőgárda biztosítja, hanem rendkívüli rendezője is: az Egy makulátlan elme örök ragyogása és Az álom tudománya rendezője, a videoklip-mágus Michel Gondry. A sikeres vígjátékokból már jól ismert Seth Rogent végre egy új szerepkörben láthatjuk, olyan bájos, és mindig tettre kész partnerrel, mint Cameron Diaz, és egy olyan ellenféllel szemben, mint a Becstelen Brigantyk Oscar-díjas színésze, Christoph Waltz.

 

  2011.01.13. 18:26

  TELEPRESS.HU