Turné

2010.09.28 20:06

(Tournée). Színes, feliratos francia játékfilm, 2010. Főszereplők: Mathieu Amalric, Julie Atlas Muz, Mimi Le Meaux, Evie Lovelle, Dirty Martini. Rendezte: Mathieu Amalric.

A párizsi televíziós producerként sikeres Joachim, mindent hátrahagyva - gyerekeket, barátokat, ellenségeket, szerelmeket és sérelmeket - Amerikába utazott, hogy a nulláról kezdje életét. Most visszatér egy "new-burlesque” show-val, és páratlan striptease-táncosaival, akiknek egy csodálatos franciaországi és párizsi turnét ígér. Fellépésük, a számok fanyar humora, a lányok csábereje felkorbácsolja a kedélyeket, és nagy lelkesedést vált ki mind a férfi, mind a női nézőik körében.

A személytelen hotelek és a pénzhiány ellenére a társulat fantasztikus extravaganciával éli meg a turnét, érzelmekkel teli, ünnepi hangulatú utazásként. Álmaik beteljesülése, a turné csúcspontjának tervezett párizsi fellépés azonban, egy régi ismerős alattomos csele miatt, füstbe megy. Egy kötelezettség miatt mégis a fővárosba kell utazniuk, ahol a múlt emlékei nagy erőkkel támadnak Joachimra…

2010.09.26. 20:01

www.telepress.hu