Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró (3D)

2010.10.10 11:12

(Sammy's Adventures: The Secret Passage). Színes, szinkronizált amerikai animációs film, 2010. A karakterek eredeti hangja: Yuri Lowenthal, Anthony Andreson, Jenny McCarthy, Tim Curry, Stacey Keach, Vera Kathy Griffin, Melanie Griffith. Rendezte: Ben Stassen.

1959-et írunk. Sammy a tengeri teknős, ahogy megszületik Kalifornia tengerpartján, bemászik a vízbe, és azonnal megtalálja, majd el is veszíti élete szerelmét, a gyönyörű és szintén bébi teknős Shellyt. Minden teknős elindul felfedezni az Óceánt, mielőtt visszatér a partra, ahol született. Így tesz Sammy is, aki a hősies utazás során minden veszélyt kicselez annak reményében, hogy újra lássa Shellyt.

Sammy ötven esztendőn át "járja” a világ óceánjait miközben legjobb barátjával, Rayjel együtt tapasztalja meg, hogy az emberek hogyan ártanak a Földnek. Sammy piranhákkal harcol, megmenekül egy halászsas elől és misztikus úti titkok után kutat. Majd egy nap, számos kihívást túlélve, Sammy megtalálja Shellyt. Ő sem felejtette el Sammyt soha…

 

  2010.10.01. 21:13

  www.telepress.hu