Miló nem beszélgetne Bécivel és Évával, de Anikó bejön neki (+videó)

2011.02.10 21:13


Miló nem beszélgetne Bécivel és Évával, de Anikó bejön neki A Való Világ harmadik szériájának nyertese bízik benne, hogy Alekosz fogja nyerni a valóságshow-t.


Gyukin Milován reneszánszát éli az őt ismertté tevő Való Világ újabb szériájának indulása óta. A VV3 győztese napi szinten jár nyilatkozni az RTL Klub műsoraiba, de sorra kérdezik a véleményét a játékról és a szereplőkről a napilapok és hetilapok újságírói, most pedig a Tabu Tv riportere is. "Furcsa érzelmek keringenek ilyenkor az emberben. Egész sok idő telt el a két széria között, ezért most valamilyen szinten a régi játékosok most irigyléssel is nézik a műsort. Én bármikor nagyon simán visszamennék a játékba, egy kicsit visszavágyom a villába!" - meséli a tabutv.hu riporterének Miló.

"Természetesen egyből igent mondanék, ha az RTL megkérne, hogy menjek be a mostani játékosokhoz. Alekosszal biztosan nagyon-nagyon jóban lennénk, olyan ember viszont nincs, akit kifejezetten nem szeretnék, de Bécivel és Évával nem biztos, hogy beszélgetnék. Anikó kifejezetten dekoratív, nagyon-nagyon szép lány, Ő tetszik a benti csajok közül a legjobban." - sorolja a bentiekről alkotott véleményét VV Miló, aki az első három helyezettet is megtippelte.

"Olivér hatalmas taktikás, de jól csinálja. Ez a játék arról szól, hogy mindenki úgy játsza, ahogy szeretné. Lehet szó taktikázásról, szerelemről, barátságról vagy bármiről... úgy kell játszani, hogy mindenki a saját énjét adja!" - adta hírül Miló az internetes sztártévé videójában. A Való Világ volt győztese szerint a negyedik széria három finalistája Alekosz, Olivér és Éva lesz. "Pont azért lesz az egész izgalmas, mert pont három nagyon jó barát kerül majd az én számításaim szerint az első helyre..." - osztotta meg a tabutv.hu riporterével a deszki fiú.

2011. február 07., hétfő 14:48

www.tabutv.hu