Forma-1: Ki hol fog versenyezni 2011-ben?

2010.12.04 13:20

Lassan egy hónap telt el a szezonzáró Abu-Dhabi Nagydíj óta, de még mindig sok kérdés van a 2011-es pilótaüléseket illetően. Az újoncoknak talán még soha nem volt ennyire nehéz helyzetük, mint napjainkban. Nico Hülkenbergnek távoznia kellett a Williamstől annak ellenére, hogy a Brazil Nagydíj kvalifikációján sikerült megszereznie a pole pozíciót, holott csapattársa, Rubens Barichello még a közelébe sem került ilyen eredménynek, mégis a németnek kellett mennie.

A Virgin Racing versenyzője, Lucas Di Grassi helyzete is elég bizonytalan pedig gyakran teljesített jobban csapattársánál, Timo Glocknál. Bruno Sennát pedig csak a neve és szponzori csomagja tartja életben az F1 világában. Nem hinném, hogy ilyen teljesítménnyel egy egyszerű „Kovács” benn tudna maradni a száguldó cirkuszban.

A top négy csapatnál már megvan mindenkinek a biztos helye. Felipe Massa továbbra is Fernando Alonso munkáját fogja segíteni, míg Jenson Button Lewis Hamiltonét. Folytatódik a csapaton belüli harc a Red Bullnál Mark Webber és Sebastian Vettel között és továbbra is tartja magát a német „front” a Mercedesnél Nico Rosberggel és Michael Schumacherrel.

-afro

 

 2010.12.02. 22:31

www.telepress.hu