Elutazott Dubaiba a DAC csapata

07.02.2011 18:16

Téli összpontosításra, edzőtáborba utazott a dunaszerdahelyi DAC csapata az Egyesült Arab Emeirátusokba, Dubai városába. Radványi Miklós vezetőedző húsz játékosssal vágott neki a hosszú útnak.
Egyetlen kapussal utazott a DAC az arab világba, a szintén taksonyi születésű Kiss Dániel kapussal. Miután Novota Jani, aki a téli felkészülést ugyan a sárga-kékekkel töltötte egy jobb ajánlat miatt Törökországba utazott, hogy az ukrán Metalurg Záporožie csapatával készüljön egyedüli kapusként csak Kiss maradt a dunaszerdahelyi csapatnál.
Radványi Miklós viszont bízik benne, hogy hamarosan utánuk utazik egy újabb kapus. Az edzőtáborba csatlakozik még két európai és két európai országon kívüli labdarúgó, akik ott kapnak egyelőre csak lehetőséget, hogy bizonyítsák képességeiket a DAC edzőjének. A rutinos csatár Marián Tomčák már a DAC játékosa, akárcsak a brazil középpályás Melinho is és szintén a sárga-kékeket erősíti majd a horvát Josip Čorič is. Miroslav Pejič leigazolásáról egyelőre nem született megállapodás. Két előkészületi mérkőzést játszik majd a dunaszerdahelyi csapat Dubaiban a helyi bajnokság csapataival.
 

2011. február 07.

Felvidék Ma