A SEAT Alhambra elnyerte a német „Auto Trophy 2010” díjat

2010.12.04 13:18

Mindössze két hónappal piaci megjelenését követően az új SEAT Alhambra máris begyűjtötte első díját. A német „Auto Zeitung” magazin olvasói ugyanis az „Auto Trophy 2010” szavazáson a SEAT újdonságát választották a legjobb import egyterűnek. Az Alhambra a voksok több mint 48 százalékával végzett az élen, az összes kategóriagyőztes közül is a legfölényesebb diadalt aratva.

Szeptemberi piaci bevezetését követően tehát máris megérkezett az első elismerés az új Alhambra számára, s e tekintélyes díj is jól érzékelteti, milyen kedvező fogadtatásra lelt a SEAT új modellje a vásárlók és a szaksajtó körében egyaránt. A SEAT Exeo a „Középkategória / Import” mezőnyében a nagyszerű harmadik helyet szerezte meg, ami szintén kiválóan jelzi a spanyol limuzin egyre növekvő népszerűségét.

A SEAT fényes szereplése az immár 23. „Auto Trophy” szavazáson a márka széles körű elismertségét jelzi, hatékonyan igazolva azon vonzó design, karakteres stílus és egyéni sportosság sikerét, amely a SEAT minden egyes modelljét alapvetően meghatározza.

 

  2010.12.02. 10:58

www.telepress.hu