A Citroën DS4 – Több, mint kupé…

2010.09.07 17:24

A 2011 második negyedévétől forgalomba kerülő DS4 a DS modellcsaládot gazdagítja. Az új modellt, amely a Créative Technologie újabb bizonyítéka, a párizsi autószalonon mutatják be a nagyközönségnek. A Citroën DS4 tökéletesen illik a DS modellek világába, amit erőteljes stílusa, érzelemgazdagsága, felépítése és kifinomultsága bizonyít. Túlmutat egy hagyományos kupén, szolgáltatásaival, dinamizmusával és vonzerejével a legkülönfélébb igénynek is megfelel.

A Citroën DS4 egy emelt karosszériájú, négyajtós kupé. Egyesíti a kupékra jellemző dinamizmust és exkluzivitást a kompakt karosszéria sokoldalúságával és utasterének előnyeivel.

Az egyszerre dinamikus és exkluzív DS4 újfajta vezetési élményt nyújt, köszönhetően az emelt karosszériának, a panoráma szélvédőnek és a kupék jegyeit a kompakt modellek kényelmével ötvöző pilótafülkének. Vezethetősége összhangban van stílusával, mivel a Citroën DS4 egyedi vezetési élményt nyújt, mozgásra, utazásra csábít.

A 4,27 méteres hosszával, 1, 81 méteres szélességével és 1,53 méteres magasságával, a Citroën DS4 a sokoldalúságot egyesíti egy kupé dinamizmusával. 3 személyes hátsó ülésével, tágas csomagtartójával, számos rakodóhelyével, vagy a stílusához tökéletesen illeszkedő, rejtett kilincsekkel láthatatlanná tett hátsó ajtóival.

A Citroën DS4 gyönyörűen kidolgozott bőrüléseiktől kezdve, a belső hangulatvilágításon át egészen a krómdíszítésekig, minden arról szól, hogy kívül-belül egyaránt teljes legyen a megjelenés harmóniája és eleganciája.

- B -

 

2010.09.01. 22:24

www.telepress.hu