kezd a város uncsi lenni, még a basti takarodj felirat sem izgat már senkit a kormorán falán,,,
FÓRUM
Dátum: 2011.02.22
Tárgy: Re:Re:Re:????????
őcsém, komoly gondok,az, hogy legközelebb egy jelenlegi nem hidas képviselő indul majd a híd színeiben polginak senkot nem nyomn::?
Tárgy: Re:Re:Re:Re:????????
Nyugi a fiúk nagynak képzelik magukat ha kihúzzák a szavazókártyáikat, közben pedig ott ülnek a valagukon a teremben a mi pénzünkön,,,,,,,,csúcs
Tárgy: Re:Re:Re:Re:Re:Re:????????
ma láttam a takarítóbrigádot akcióban, imitálták a munkát de még azt se rendesen, de még ők is jobban megérdemlik a pénzt mint a lebzselő képviselők
Dátum: 2011.02.19
Tárgy: Híd buli
Gratulálok a HÍDNAK !!!!
Rendelkezik komáromban 1 drb. bukott polgármesterrel,
1 drb. bukott MKP elnökkel,
1 drb. nagyon komoly titkos taggal - ugye Bélus ?
Ja most meg 1 cirkusszal !!!!
HAJRÁ !!!
Csak így tovább !!!
Tisztelt képviselők ! Ne feledjétek 4 év múlva választások, és az internetnek köszönhetően,,,,szinte mindenkihez eljut amit műveltek !!!
Dátum: 2011.02.20
Tárgy: Re:Híd buli
Egy dolog nem fedi a valóságot. MOST, híd megnevezés az magyar, amúgy ok.
Dátum: 2011.02.16
Tárgy: cikk
Tetszett a cikk Bozsó bá-ról, sajna ez =igy megy kis országunkban,,
Dátum: 2011.02.12
Tárgy: kormány
Kiváncsi vagyok, hogy ez az impotens kormány meddig fogja húzni, remélem nem sokáig. Komárom nem számíthat tőlük semmi jóra. Az utolsó pénzeket még az annyit szidott Ficótól kapta a város, sportcsarnok, körforgalom (a hetényi ipari parkra adott pénz elveszett) hála az új kormánynak.
Dátum: 2011.02.12
Tárgy: Re:kormány
tegnap láttam, hogy a belső forgalom nővekedésétől (is) várják a hdp növekedését.....hát ha figyelembe vesszük a rengeteg állami alkalmazott tervetett elbocsájtását, tuti nem fog nekik összejönni