Tetszett a cikk Bozsó bá-ról, sajna ez =igy megy kis országunkban,,
FÓRUM
Dátum: 2011.02.12
Tárgy: kormány
Kiváncsi vagyok, hogy ez az impotens kormány meddig fogja húzni, remélem nem sokáig. Komárom nem számíthat tőlük semmi jóra. Az utolsó pénzeket még az annyit szidott Ficótól kapta a város, sportcsarnok, körforgalom (a hetényi ipari parkra adott pénz elveszett) hála az új kormánynak.
Tárgy: Re:kormány
tegnap láttam, hogy a belső forgalom nővekedésétől (is) várják a hdp növekedését.....hát ha figyelembe vesszük a rengeteg állami alkalmazott tervetett elbocsájtását, tuti nem fog nekik összejönni
Tárgy: Re:Re:kormány
Nyugi eladnak ezt-azt......amit még lehet aztán utánuk a vízözön.........ideális partner erre a most.
Tárgy: ?
Milyen forum upgrade? Ez egy ingyenes webnode oldal, egy szinten ingyenes scriptel, mirol beszeltek? Semmi beleszolasa az oldalszerkesztonek a weboldal mukodosebe. (I LOVE ADMIN)
Tárgy: Re:?
EZT NEM GONDOLOD KOMOLYAN UGYE, SAJNA EGYALTALAN NEM INGYENES (INGYENESEN CSUPÁN RENDKÍVÜL SZŰK MOZGÁSTERÜNK VOLNA ) ÉS , HOGY NEM VOLNA BELESZÓLÁSOM.........FIGYELD A BESZÓLÁSOD !
AMÚGY MÉG AZ IDÉN VÁLTUNK WORDRESSRE,,
ENNYIT AZ INGYENESSÉGRÖL:
EUR 3.95
za mesiac
(EUR 47.4/rok) EUR 9.95
za mesiac
(EUR 119.4/rok) EUR 19.95
za mesiac
(EUR 239.4/rok)
Tárgy: Re:Re:?
nyugi admin, nem a tartalmat cseszegették és addig jó, amúgy a tartalom ellen nekem sincs semmi kifogásom...nagyon sok információt találtam itt egy kis turkálás után, rendszeresen figyelem a honlapot, sokat javult
Dátum: 2011.02.22
Tárgy: Re:Re:?
Peace ember higgadj már le :) A tartalmat nem kritizáltam, a megjelenési forma amatőr. Hatalmas dolog ám hogy beleszerkesztettél a hozzászólásomba.
Az hogy váltotok wordpressre az szuper dolog, jómagam is részt veszek a core (alapkód) fejlesztésében immáron sok-sok éve és a nevemhez is fűződik vagy 30 nagyobb plugin :) Ha jóarc lettél volna segítettem volna, és bizton állíthatom hogy Szlovákia egyik legnívósabb magyar nyelvü hírportálját (vagy akár közösségi oldalát) hoztuk volna össze.
Legközelebb adminnak olyasvalaki álljon aki képes higgadtan kezelni a kritikát felnőtt módjára.
Dátum: 2011.02.10
Tárgy: állampolgárság
Most láttam a TA3-on a bélust a bástyával, nagyon morcosok voltak..........:-)))))))))))